top of page

The making off mijn eigen ebook: speciaal voor vrouwen die willen varen op hun innerlijke kompas!

Bijgewerkt op: 13 nov. 2021Ik bruis de afgelopen paar weken! Hoe dat komt? Het zal toch echt niet liggen aan een nieuwe maan! Nee, dit doet persoonlijke ontwikkeling allemaal met je. Zodra je de noodzaak voelt om het roer om te gooien, gaan puzzelstukjes op hun plek vallen! Het fantaseren over een eigen coachingspraktijk, waarin ik jou kan helpen bij het hervinden van je zelfvertrouwen, begint echt vorm te krijgen!


Ik heb zelf onlangs een zwaarwegende beslissing genomen door fysiek te stoppen met werken binnen de slagerij van mijn partner. 15 jaar heb ik lief en leed gedeeld met het familiebedrijf. Ik heb mogen ervaren hoe passie en jarenlange ervaring en een ijzeren discipline, de fundering vormen van dit (familie)bedrijf. Ik heb ervaren dat gedrevenheid, doorzettingsvermogen en rotsvaste overtuigingen, het bedrijf laten groeien. Ik heb gevoeld dat pittige offers brengen vaker noodzaak was dan uitzondering. En als men dan vroeg hoe dat het zakelijk ging, werd er thuis vooral zuinig op geantwoord door te zeggen dat het 'best wel aardig' ging......


In ieder goed huwelijk raak je verstrengeld in elkaars leven. Als je ook samen in je (familie)bedrijf werkt, wordt je onderdeel van dat familiesysteem. Je moet er extra waakzaam op zijn om je identiteit te waarborgen en voorkomen dat je wordt "meegezogen' in de dynamiek van het (familie)bedrijf. Aan de keukentafel worden vaak de belangrijkste zakelijke beslissingen genomen en wordt het gezin (on)bewust onderdeel van dit zakelijke familiesysteem. Ik heb hier overigens geen oordeel over, het is niet goed of fout! Het gaat er om wat dit zakelijke systeem en de dynamiek ervan met jouw persoonlijk doet....


"Day by day what you do, is who you become"

Heel subtiel verloor ik mezelf steeds meer in deze dynamiek. Ik nam steeds een beetje meer familiaire overtuigingen en conditioneringen over waardoor er inwendig een conflict begon te ontstaan. Waarom werd ik neerslachtiger, meer uitgeblust en onzeker?


Ik weet nu dat ik niet op mijn plek stond in het familiesysteem. Dat zorgt ervoor dat je leven onnodig zwaar aanvoelt, alsof je meer aan het overleven bent. Ik moest drastisch mijn zakelijke rol gaan herdefiniëren, zodat ik kon gaan leven vanuit mijn kracht.


Herken jij dit gevoel?


Door me een periode volledig te concentreren op mijn persoonlijke ontwikkeling, los van de zaak, komen er oude dromen, passies en wensen naar boven die eindelijk kans krijgen waargemaakt te worden! Ik ben er weer en ik bruis van energie en zelfvertrouwen!


Hoe ik dit oa heb gerealiseerd, vertel ik je in mijn ebook!


Ik wil wel nog even benadrukken dat ik ongelooflijk veel respect heb voor de middenstand van Nederland. Zonder deze gepassioneerde, gedreven en hardwerkende lokale ondernemers zouden onze steden en dorpen er totaal anders uitzien! Het is het kloppend hart van onze gemeenschap en ik heb veel geleerd van hun arbeidsethos. Ik draag deze hardwerkende en succesvolle ondernemers een warm hart toe.


"Een ondernemer is iemand die zonder valscherm van een klif springt en onderweg naar beneden een vliegtuig bouwt"

De afgelopen periode heb ik me volledig kunnen concentreren op mijn persoonlijke ontwikkeling, los van de zaak (van mijn partner), komen er oude en nieuwe dromen, passies en wensen naar boven die eindelijk kans krijgen waargemaakt te worden! Ik ben er weer en ik bruis van energie en zelfvertrouwen!


Hoe ik dit oa heb gerealiseerd, vertel ik in mijn ebook!


Sta jij aan het roer van jouw leven en ben je er klaar voor om bold decisions te nemen die leiden tot een gelukkiger en gebalanceerd leven?


Blijf op de hoogte van mijn persoonlijke ontwikkelingen naar mijn eigen coachingspraktijk (met vallen en opstaan) en de acties die er gaan komen! Wie weet nodig ik jou binnenkort uit voor een gratis (telefonische) sparsessie van 30 minuten!

Binnenkort komt mijn allereerste ebook op mijn website! Kneiter spannend hoe jullie dit ontvangen!


'I can't be a secret and a success', dus hup luier aan en gaan!


Lieve groetjes Carine Beerens-van Der Hoorn


PS Misschien wil je je wel aanmelden als abonnee! Als abonnee kan ik je namelijk als eerste waardevolle tips en interessante acties toesturen!

47 weergaven2 opmerkingen
bottom of page