top of page

I need your help. En ik geef je er ook wat voor terug!


“Als je niet weet naar welke haven je wilt zeilen, is geen enkele wind de juiste”

Doe mee met mijn landelijke inventarisatie naar vrouwelijke fysieke, mentale en emotionele klachten!


De spanning en stress van de afgelopen 2 Corona jaren, hebben op veel mensen een grote impact gehad. Stress, onduidelijkheid, onzekerheid, extra zorgen met thuis onderwijs, angst, afgenomen vrijheden. Dit was een perfecte cocktail om fysieke, mentale en emotionele klachten te ontwikkelen. Ik wil inventariseren welke klachten vrouwen ervaren, waar ze last van hebben en maar niet van lijken af te komen.


Een gelukkig en succesvol leven creëren is in normale omstandigheden al een grote uitdaging. Als er externe factoren bij komen die veel stress opleveren, wordt het al nog een heel stuk moeilijker en lastiger. Het is een gegeven dat we ons vrijer en gelukkiger voelen wanneer we een goed ontwikkelt Zelfbeeld hebben, en dus leven op basis van ons innerlijke kompas. Want daar liggen onze authentieke waarden, doelen en interesses die richting en betekenis geven aan ons leven en aan onze identiteitsontwikkeling.


Want als je niet weet naar welke haven je wilt zeilen, is geen enkele wind de juiste.


Zou je onderstaand WORD document willen invullen en mailen naar carinebeerens@gmail.com


In ruil voor ieders tijd en aandacht, kies ik uit alle reacties 1 iemand uit, die ik 4 coachingsessies wil aanbieden. In die gesprekken zullen we inzicht krijgen in belangrijke patronen. Patronen die ervoor zorgen dat deze klachten zijn ontstaan en waarschijnlijk nog verergeren wanneer je niets doet.


Download het document: Inventarisatie Klachten


Inventarisatie klachten
.docx
Download DOCX • 44KB


“The happiness of your life, depends on the quality of your thoughts”232 weergaven0 opmerkingen
bottom of page