top of page

DOWNLOAD mijn EBOOK! Voorkom een burnout: 5 Gouden Tips voor meer grip op je leven


Dat ik ooit nog een ebook zou schrijven had ik 'never-nooit-niet-gedacht'! Wat heb ik er met super veel plezier aan gewerkt. Het zal zeker niet perfect zijn, maarrrr het is wel mijn ebook en het is ontstaan vanuit mijn diepe hartewens vrouwen aan te moedigen hun leven te leven op basis van hun innerlijk kompas!Download hier!

gratis ebook boldwomen.definitief
.pdf
Download PDF • 4.40MB


De inhoud van mijn ebook is gebaseerd op mijn eigen burnout van begin dit jaar. Mijn persoonlijke ontwikkelingen, inzichten en (professionele) ervaringen van de afgelopen 20 jaar vormen nu mijn inspiratiebron. In deze 20 jaar ontwikkelde ik me van een startende werknemer naar de vrouw en partner van een ondernemer en mocht ik moeder worden van 2 geweldige zonen! Ik bouwden samen met mijn man aan de groei en bloei van de zaak en aan een fijn en veilig thuis voor ons gezin.


Deze jaren worden ook wel "tropenjaren" genoemd. Je bouwt aan je toekomst en veranderingen dienen zich te pas en te onpas aan. Juist in deze fase van je leven is het makkelijk om jezelf voorbij te rennen. Je moet van alles, je wilt van alles, je vind van alles. Het is niet zo heel moeilijk om jezelf, door de sneltrein van het leven, uit het oog te verliezen.


Dit eboek is voor iedereen die onbewust hun leven voorbij laten denderen als een sneltrein. Voor iedereen die ervaart dat ze onvoldoende grip hebben op hun leven doordat er veel onrust en een disbalans is. Voor iedereen die graag wil leren leven op basis van hun innerlijk kompas en dus weer achter het roer willen van hun eigen leven.


Ik heb mijn roer inmiddels omgegooid. Ik ben fysiek niet meer werkzaam in onze zaak, maar concentreer me nu op mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn passie voor online communicatie en mijn hartewens om vrouwen te coachen en te begeleiden naar meer grip op hun leven.


Ik wens je mooie inzichten na het lezen van mijn ebook!


En meld je zeker even gratis aan voor mijn website, zodat ik je persoonlijke aanbiedingen kan doen met interessante coachsessies!


Veel liefs

Carine
207 weergaven0 opmerkingen
bottom of page